Il Mare Cosmetics

Heb je de droom om je eigen schoonheidssalon te starten, maar zie je op tegen een goede locatie vinden? Vergeet de zorgen over torenhoge kosten per maand of contracten die je voor minstens 5 jaar vastzetten. Die zorgen zijn bij ons niet nodig!

Welkom bij Il Mare Cosmetics, jouw startpunt voor succes in de beautywereld. We zitten op de Keizerstraat in Scheveningen, een toplocatie waar jouw droom werkelijkheid wordt. Bij ons kun je een stoel of een kamer huren, voor één of meer dagen per week, om je eigen bedrijf te starten. En dat zonder de kopzorgen van enorme kosten.

Stel je voor: met maar één klant per dag heb je je huur al betaald. Zo simpel kan het zijn! En met onze ruimte – twee kamers voor behandelingen, plekken voor pedicure, een tafel voor mooie nagels en een speciale make-up plek met een grote, heldere Hollywood spiegel – kun je alle kanten op. Ons pand is ongeveer 65 m² groot, perfect voor wat je nodig hebt.

Of je nu verschillende dingen doet in de beautywereld, of samenwerkt met collega’s om klanten alles op één plek te bieden, bij ons kan het. Dat is ons “One Stop Shop” idee: alles wat je klant nodig heeft, onder één dak.

Je houdt je eigen boekhouding bij, want je bent je eigen baas. Wil je hulp? Dat regelen we. En je bedrijfsnaam? Die zet je gewoon op social media en, als je wilt, zetten wij je op onze site met een speciale pagina voor het “One Stop Shop” idee.

Alle voordelen voor jou:

  • Begin op een superplek in Scheveningen.
  • Met één dag werk per week kun je al winst maken.
  • Lage startkosten, je betaalt alleen een maand borg.
  • Geen lange contracten, maar één jaar.
  • Het “One Stop Shop” idee: bied je klanten alles op één plek.
  • Hulp met marketing en je administratie, voor een klein bedrag.

Il Mare Cosmetics: hier begint jouw schoonheidssalon met succes.