Neo de Bono de moderne monnik trekt verder

Neo de Bono profielfoto

Gaat Neo weg ……..?

Ja beste bewoners van Moerwijk, na 7 jaar investeren en geloven in Moerwijk heeft Neo de Bono in goed overleg besloten zijn werkzaamheden voor de coöperatie neer te leggen.

In 2019 heeft Neo het initiatief genomen om samen met een aantal buren en buurtgenoten, de Moerwijk Coöperatie op te richten. Ondanks de nodige tegenslagen en een heftige Corona periode staat er nu een organisatie waar we trots op kunnen zijn. Er is, ondanks dat, een aantal mooie projecten gerealiseerd die er zonder zijn visie en vasthoudendheid niet zouden bestaan. Denk hierbij aan:

  • Onze informatieve website: internetsite: www.moerwijkcooperatie.nl
  • Buurthuiskamer op het Heeswijkplein 10 (HWP10)
  • Weggeef en kleine prijzen winkel de LOEV aan de Staringstraat
  • DaMoer aan de Assenburgweg 2, dat Neo heeft teruggewonnen voor de wijk en dat we binnenkort verder gaan ontwikkelen.Maar ook heeft hij ism de Gemeente Den Haag, Moerwijk en de rest van Den Haag Zuidwest als aandachtsgebied op de kaart weten te zetten en hebben we het zelfs tot een Nationaal Programma weten te schoppen.

Neo heeft de afgelopen jaren als moderne monnik zijn werk gedaan in en voor de wijk, en nu trekt hij als een echte pelgrim verder.

Wij zijn Neo dankbaar voor al zijn inspanningen en zullen zijn gedrevenheid, ideeën en doorzettingsvermogen gaan missen.

Beste Neo de Bono, wij wensen je alle goeds en zijn benieuwd waar je dadelijk je talenten in gaat zetten

Namens het bestuur van de Moerwijk Coöperatie,

Hans Smit
Penningmeester

PS
Nieuwsgierig waar Neo uithangt? Check zijn Neo’s blog en/of Neo’s website  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *